• bulgaria flag 2uk

"ГРАНД БАНСКО СПА-ХОТЕЛ" АД

"ГЛОБЪЛ ФАЙНЕНШЪЛ МЕНИДЖМЪНТ" ЕООД е закупила контролния пакет от акции в "ГРАНД БАНСКО СПА-ХОТЕЛ" АД с ЕИК 200922051 и уставен капитал на дружеството 13 167 680 лв. Дружеството е собственик на  "Гранд Банско СПА Хотел", който се състои от две части свързани по между си. При закупуване на акциите, апартхотелът беше завършен на Акт 15. Чрез  строителна фирма "ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ"ЕООД  ние довършихме "Гранд Банско Фаза II" и го въведохме в експлоатация. Предстои довършване на "Гранд Банско Фаза I", обединяване на двете части и превръщането им в луксозен жилищен комплекс, състоящ се от 253 апартаменти, студиа, мезонети, складови помещения, подземен и наземен паркинг, както и голям общ двор.

 

Луксозен затворен комплекс на брега на морето в Гърция

Водим преговори за закупуване на 50 дка парцел, разположен на брега на морето в Гърция. Целта ни е да изградим луксозен 5-звезден комплекс, състоящ се от хотелска част и луксозни еднофамилни къщи.

 

Комплекс "Crown Bansko"

"ГЛОБЪЛ ФАЙНЕНШЪЛ МЕНИДЖМЪНТ" ЕООД лично или чрез свои дъщерни дружества е закупила публичните части и голяма част от апартаментите на комплекс "CROWN BANSKO", който е планиран и изградден като 5-звезден апартхотел. В момента комплексът е изграден до Акт 15 и ние преговаряме с другите собственици за обединяване на усилията с цел довършване на апартхотела, въвеждането му в експлоатация и превръщането му в работещ 5-звезден хотел, състоящ се от 215 студиа, апартаменти и мезонети, нощен клуб, ресторанти, СПА център и др.