• bulgaria flag 2uk

Комплекс от луксозни еднофамилни къщи - "Elysian Chalet Park"

Олицетворение на рая – Elysian Chalet Park –сбъдва изконните човешки търсения за красота, спокойствие, душевен уют  чрез докосване до магнетичната енергия на природата. Комплексът, простиращ се на 15 дка земя е от затворен тип и се състои от 19 луксозни къщи в алпийски стил, намиращи се в лоното на Пирин до входа на Pirin Golf & Country Club.

Научи повече

Red Tower - Етап 1 - Луксозна жилищна сграда намираща се в гр. София - Център

Сграда RED TOWER се намира на ул.Козлодуй 102-106 до ул. Опълченска. Само на няколко минути от ТОП центъра на града! Изключително комуникативно място, три метро спирки на 10 минути пешеходно разстояние, няколко трамвайни, тролейни и автобусни линии. На 10 минути от площад „Лъвов Мост“ и женския пазар и на 20 минути пеше от „Министерски Съвет“. В близост са и търговски центрове като „Централни Хали“ и „Sofia Mall”. Местоположение с отлична инфраструктура и осигурен бърз достъп до всички квартали на столицата. 

Научи повече

Луксозна кооперация в идеалния център на гр.Разлог

Цялостната композиция на сграда е прецизно съчетание, започвайки от фасадата - изградена от дърво и камък, прозорците - френски стил, а парапетите от ковано желязо са  финалния щрих на това луксозно изпълнение. Въпреки централното разположение на кооперацията, парка, в  който е построена  я обгръща с тишина, спокойствие и зеленина. В съседство се намират училища, детска градина и множество магазини.

Научи повече

Луксозна жилищна сграда във в.з. Горна баня, ул.Каменица 23

Сградата е ситуирана на облагородено място като предоставя идеалната възможност на всички обитатели да живеят в тишина и спокойствие, заобиколени от зеленина. Спираща дъха гледка към Витоша се разкрива от стаите на всеки един от просторните апартаменти.Кооперация е изградена предимно от природни материали –дърво и камък и предлага едни от най-важните критерии, свързани с лукса- светлна и простор. 

Научи повече

Жилищна сграда в гр.София, Манастирски ливади-Изток,ул.Луи Айер

Сградата е разположена в “Манастирски ливади - Изток“ на комуникативно място, с изгградена инфраструктура в съседство с бул. “Тодор Каблешков”.От жилищната кооперация се открива панорамна  гледка към планината, като обитателите имат възможността да се наслаждават на спокойна обстановка, намирайки се на метри разстояние от градския шум.

Научи повече