• bulgaria flag 2uk

Имаме удоволствието да ви представим нашия проект: Луксозна Жилищна сграда в центъра на СофияRED TOWER Ситуирана на ъгъла на ул. Опълченска и ул. Козлодуй, сградата съдържа 14 етажа с общо 90 апартамента и сутерен. Пешеходните подходи към сградата са осигурени от ул. Опълченска и ул.Козлодуй. От двете страни са входовете към отркития паркинг и автомобилния асансьор, водещ към сутерена.

Комплексът е разположен на спокойно, но комуникативно място, в централната част на София, в непосредствена близост до училища, магазини и транспортни връзки. Сградите са с луксозен и модерен облик, придаден от дизайнерското съчетание на еталбонд, камък и екстериорна мазилка.


ИНВЕСТИТОР: “СОФИЯ БИЗНЕС РЕЗИДЪНС” ООД


СОФИЯ БИЗНЕС РЕЗИДЪНС” ООД, с ЕИК 200880638 е инвеститорска компания, собственик на УРЕГУЛИРАН ПОЗЕМЛЕН ИМОТ с идентификатор № 68134.513.587, с адрес гр. София, р-н „Сердика“, кв. 23, ул. Козлодуй 102-106, УПИ XIII – 1, 2, 3, 22, 23“ в който се изгражда „ Луксозен комплекс от апартаменти с магазини и подземни гаражи – I етап – Секция 1. Обектът е с 3500 кв.м. обща застроена площ и се състои от 28 броя апартаменти, търговски площи, подземни и надземни паркоместа.

През 2018 година в поземления имот стартира и II – ри етап на строителство, като обемът на строително-монтажните работи ще възлиза на 12 500 кв.м. и ще се състои от 90 броя апартаменти и прилежащите към тях надземни и подземни паркоместа. Строителната фирма изпълняваща проекта е “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, с ЕИК 200081869.


СТРОИТЕЛ: “ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД


“ИНТЕРБИЛД ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД, с ЕИК 200081869, притежаваща Удостоверение № I – TV 014789 от Централен професионален регистър на строителя към Камарана на строителите в България, работи от 2008 година на територията на Република България, като се е специализирала в изграждането на хотели, монолитни жилищни и офис сгради, въвеждане в експлоатация на изградените обекти и извършването на довършителни работи. Основен приоритет на фирмата е доверието на партньорите й. Съвременната материално-техническа база, висококвалифицирания персонал и професионален опит, придобит в осъществяването на многобройни проекти, ни позволява уверено да приемаме и най-предизвикателните задачи. Фирмата гарантира високо качество на предоставяните услуги, ниски цени, индивидуален подход към клиентите, отговарящ на техните желания на всеки етап от изграждането на конкретния проект, както и стриктно спазване на поетите срокове и останали договорености.

„Red Tower етап I се състои от апартаменти с магазини и подземни гаражи

Състоящ се от: 28 апартамента,10 подземни паркоместа и търговски площи.

Обща застроена площ – 3 466.32 кв.м.          

Особености: Обекта е въведен в експлоатация с Акт 16.

Сайт на сградта: www.redtower.bg